Generations X i Dynt-Skelde-Gammelgab

Som det ene af 6 landsbylauget har Dynt-Skelde-Gammelgab  meldt sig til Sønderborg Kommunes landdistrikst initiativ, som hedder Generation X (kryds).

Traditionelle foreningsaktiviteter er ofte aldersopdelte. På landet er befolkningssammensætningen ofte noget spredt og i sagens natur er der ikke er så mange af hver årgang. Derfor kan det blive problemer med at skabe opbakning til fritidslivet.

Generation X er en nytænkning af samværet, hvor initiativer på tværs af generationer skabes og udvikles til gavn for den lokale befolkning.

Der er informationsmøde på torsdag den 4. marts kl. 16.30 på Sønderborg Kommune. Hvis nogen har mod på at høre nærmere så tilmeld jer til Marianne på  mail senest tirsdag den 2.3.

Fra hvert aktivt laug skal der stille en håndfuld til et spændende seminar på det skønne Sandbjerg Slot. Det foregår fredag den 23. 4. og lørdag den 24.4. med overnatning. Derfor søger Dynt-Skelde-Gammelgab med lys og lygte efter nogle interesserede reprænsentanter fra laugets området. Aldersgruppen skal gerne være spredt – og unge mennesker er altid en mangelvare, hvorfor der især opfordres til at melde sig. Tilmelding til Marianne på mail.

Share on facebook
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg
Logo

Nyhedsbrev