Få gratis energirådgivning en time og få styr på, hvad dit hus trænger til.

Fremtiden byder på store energimæssige udfordringer for landdistrikternes boligmasse. Vore boliger er i mange tilfælde af ældre dato og det er forbundet med bl.a. planlægningsmæssige og arkitektoniske udfordringer når boligen skal renoveres. Project Zero er kommet med et fantastisk tilbud til alle boligejere i kommune. Gennem de næste to år kan energikonsulent Charlie Lemtorp Sloth bookes til et gratis energibesøg. Han kan kontaktes på chsl@sydenergi.dk eller på 40 27 78 12.

Charlie er selv uddannet tømrer og har utrolig god indsigt i hele energiområdet. Et besøg af ham hjælper med at få tingene sat på plads og prioriteret og ikke mindst set i et større perspektiv.

Læs meget mere om Project Zeros boligprojekt: ZERObolig på ProjectZeros hjemmeside her.

2 thoughts on “Få gratis energirådgivning en time og få styr på, hvad dit hus trænger til.

  1. Anne Struck

    Vi har søgt om tilskud til jordvarme ved udskiftning af oliefyr, men på grund af, at fyret går ud af drift få dage – før vi endelig modtager tilsagn om tilskud – har vi fået afslag på tilskuddet.
    Jamen kan det være rigtigt for vi alle bør da have en naturlig fornuft og ved, at man ikke kan sidde uden varme i vintertid. Vi har såmænd været heldig, at installatøren kunne hjælpe os i en nødsituation.
    jeg har nu sendt sagen videre til konsulenten Charlie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *