Borgerne i Dynt gør oprør!

I mange mange år har borgene i Dynt samlet skrald langs alle indfaldsveje til byen. Behovet er desværre ikke blevet mindre. Der smides stadig skrald i helt uhæmmet  omfang.
I de sidste ca. 10 år har Dynt sluttet op om landskampagnen ‘Hold Danmark Ren’. Nu er det slut!!!!!
Hold Danmark Ren foregår efter traditionen den sidste søndag i april. Dyntningerne foretrækker at få gjort rent bord inden påske og inden foråret går på held. Det et god service for beboere og besøgende.
Derfor mødes alle mand ved Dynthuset kl. 10 søndag den 6. april. Efter det meget hyggelige  arbejde, hvor alle giver den indsats, som den enkelte kan klare, mødes vi igen ved Dynthuset hvor der kan købes en grillpølse og drikkelse.

image

3 thoughts on “Borgerne i Dynt gør oprør!

  1. Helle Kaubak

    Fint med oprydning. Min daglige tur ad krammarksvej viser tydeligt at vi har en borger med stor tørst, stort rygebehov og hvis det er samme person så er vedkommende også til junkfood. Jeg kan dagligt finde nye dåser i grøfterne, og bilens askebæger bliver flittigt tømt i vejsiderne. Forleden lå en hel pose Mc.Donald-affald og flød ud over hele vejen. På den glemte bon kunne man se at det var købt dagen før ved middagstid. Det ville være rart at finde denne borger og så aflevere alt affaldet tilbage til ham. Vi bor så vidunderligt – derfor er det trist at nogle mennesker finder det svært at bringe affald med hjem. Måske denne borgers drikkebehov ikke må opdages hjemme – hvem ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *