7 thoughts on “Meddelelse fra Gammelgab-Dynt Vandværk

 1. Bjarne Marcussen

  Hvar gemmer i tidligere kommentarer. Bliver de sletttet, så ingen kan læse dem, eller er det mig der ikke kan finde rundt på hjemmesiden her.
  Jeg skrev en kommentar forleden omkring drikkevandet, men kan nu ikke finde den. Hjælp
  mvh
  Bjarne

 2. Marianne Tychsen Forfatter

  Hej Bjarne.
  Din kommwentar er der – den er dog rykket længere ned på listen fra den 21.11.

 3. Bjarne Marcussen

  Tak for dit svar Marianne.
  Efter lang tids søgen fandt jeg min kommentar, Det tog ca. 30 min.
  Jeg synes denne hjemmeside er meget rodet og ulogisk. Jeg er ellers vant til at surfe på nettet. Denne side kræver meget tid og god tålmodighed. Fra en skala fra 1 – 10, vil denne side ikke få mere en 1 fra min side. Hvor har landsbylauget dog fået denne side lavet.
  Jeg gider ikke bruge mere tid på, at råde rundt på denne side.
  mvh
  Bjarne

 4. Carl Jürgen Bock

  Hej Bjarne!
  Jeg kan dårlig følge dig.
  Siden er for mig at se logisk opbygget og meget informativ.
  Ved opdatering, dumper der promte et nyhedsberv i min postkasse.. Fint fra min side.
  / CJ

 5. Marianne Tychsen Forfatter

  Det er naturligvis ærgerligt, at du ikke kan finde rundt i den. Siden er en standard side opbygget i WordPress og layout er sammensat af Landdistrikternes Fællesråd. Vi har naturligvis hele tiden en dialog med dem om at forbedre siden og jeg skal selvfølgelig nok tage dine synspunkter med.
  For mig at se har siden fuldstændig den samme opbygning som så mange andre nyhedssider. F.eks. blogs på jp.dk. Her vises antallet af kommentarer også som et lille tal ved taleboblen på det aktuelle indlæg.

  Hvis du alligevel skulle læse det her, så håber jeg, at du alligevel vil overveje at melde dig til nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede er det).

 6. Bjarne Marcussen

  Jeg fandt tilbage, og læste dit svar Marianne. Det er muligt, at det for brugere af WordPress er let at finde tilbage til tidligere indlæg.
  Men for nye, ikke superbruger af WordPress er det ikke let. Jeg har fundet tilbage via google søgemaskine, ved at indtaste f.eks gamelgab vandværk Bjarne Marcussen, så står man øverst på listen. Jeg ville gerne høre fra andre , ikke brugere af WordPress, hvad de mener om brugervenligheden af denne side.
  Er det f.eks muligt for brugere, at skrive et indlæg, eller er dette kun forbeholdt di Marianne?.

  mvh Bjarne

 7. Marianne Tychsen Forfatter

  Det er bestyrelsen af Landsbylauget, der bestemmer hvem der skal have hvilke rettigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *