Faldefærdige bygninger

Fra borgermøderne og debatten i området har bestyrelsen for Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug fået en klar dagsorden. Indsatsen mod de faldefærdige huse står øverst på arbejdslisten.

Arbejdet med at komme problemet til livs skal foregå på mange fronter men den kommunale forvaltning og Teknik- og Miljøudvalget er vigtige og uundværlige aktører.

Under dette punkt lægger vi nyheder om de faldefærdige bygninger efterhånden, som vi forhåbentlig får skabt nogle resultater. Ind til da kan du orientere dig på de forskellige links, som vi har lagt ind her.

Hos Bygningskultur Danmark kan du lade dig registrere og blive meget klogere på bygningsrestaurering. Man kan tage et billede, sende det ind og eksperterne vil give dig et råd om, hvordan man best bevarer boligens præg. Man kan også deltage i debatter og gå på opdagelse i en stilguide.

Hjørring kommunes Planafdeling har arbejdet meget med faldefærdige bygninger. Der satses på langsigtede løsninger og forebyggende indsatser. Læs om tiltagene i handlingsplanen her (Kortlægning af omfang og handlemuligheder overfor nedslidte bygninger i landsbyer og landdistrikterne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *